ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων

Switch to desktop Register Login

ΑΡΧΙΚΗ

Έγγραφο προς Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αξιότιμοι κύριοι,

Το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων, είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Ήδη έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2011. Πρόκειται για ένα γεγονός που  αφορά όλους τους δημότες της Κορίνθου και από ότι έχουν δείξει οι προηγούμενες συμμετοχές δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές.    
Για την κεντρική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών, που θα γίνει το Σάββατο 5  Μαρτίου, είναι απαραίτητη η συμμετοχή των μαθητών των Γυμνασίων και  των Λυκείων. Η περσινή παρέλαση που είχε μεγάλη απήχηση στα σχολεία  συνέβαλε ώστε   να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντες και θεατές. Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό που οι μαθητές αναμένουν την πραγματοποίησή του και αυτό σίγουρα συμβάλει στην καλλιέργεια της συμμετοχικής διάθεσης σε κοινούς τόπους ψυχαγωγίας προάγοντας παράλληλα την τοπική πολιτιστική δραστηριότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή  σας σ΄ αυτήν την προσπάθεια του Δήμου.
Θα θέλαμε και φέτος  οι υπεύθυνοι καθηγητές για τα πολιτιστικά, των Γυμνασίων και των Λυκείων, να επικοινωνήσουν με το Πνευματικό Κέντρο, στο τηλ: 2741020109 για να μας δηλώσουν πόσα τμήματα από το σχολείο τους θέλουν να παρελάσουν στο Καρναβάλι και τον αριθμό των μαθητών.  Από το Πνευματικό Κέντρο θα διατεθεί ορισμένος αριθμός στολών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η επικοινωνία είναι απαραίτητο να γίνει έως τις 15 Φεβρουαρίου .

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος Του Πνευματικού Κέντρου
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ