ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων

Switch to desktop Register Login

ΑΡΧΙΚΗ

Έγγραφο προς Δημοτικά Σχολεία

Αξιότιμοι κύριοι,

Το Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων, είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Ήδη έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2011. Πρόκειται για ένα γεγονός που  αφορά όλους τους δημότες της Κορίνθου και όπως έχει αποδειχθεί από τις  προηγούμενες συμμετοχές δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές.    
Η κεντρική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών,  θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου. Η περσινή παρέλαση, η οποία είχε μεγάλη απήχηση στα σχολεία,  συνέβαλε ώστε   να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντες και θεατές. Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό που οι μαθητές αναμένουν την πραγματοποίησή του και αυτό σίγουρα συμβάλει στην καλλιέργεια της συμμετοχικής διάθεσης σε κοινούς τόπους ψυχαγωγίας προάγοντας παράλληλα την τοπική πολιτιστική δραστηριότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή  σας σ΄ αυτήν την προσπάθεια του Δήμου.
Θα θέλαμε  και φέτος  οι δάσκαλοι των Δημοτικών Σχολείων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα πολιτιστικά να επικοινωνήσουν με το Πνευματικό Κέντρο, στο τηλ: 2741020109 για να μας δηλώσουν πόσα τμήματα από το σχολείο τους θέλουν να παρελάσουν στο Καρναβάλι και τον αριθμό των μαθητών.  Στο Καρναβάλι μπορούν να συμμετέχουν μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού και με δικές τους στολές.  Η επικοινωνία είναι απαραίτητο να γίνει έως τις 15 Φεβρουαρίου 2011  προκειμένου να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των τμημάτων που θα συμμετέχουν, το δάσκαλο συνοδό και το θέμα της ομάδας.

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος Του Πνευματικού Κέντρου
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ