ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων

Switch to desktop Register Login

ΑΡΧΙΚΗ

1ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΛΙΤΖ Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσει το 1ο Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Μπλιτζ.
Συν-διοργανωτές είναι το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων και η Σκακιστική Ένωση Κορινθίων "Ο ΤΙΜΟΛΕΩΝ".
Η οργανωτική επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από τους: Βλάσση Παναγιώτη, Τσίτουρα Δημήτριο και τον Πρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π., Λαμπρινό Παναγιώτη.ΤΟΠΟΣ & ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην Κόρινθο. Χώρος αγώνων είναι το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων, επί των οδών Πυλαρινού και Αποστόλου Παύλου γωνία (2ος όροφος).
Ο χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη είναι 3 λεπτά. Επιπλέον από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο παίκτης, παίρνει ακόμη δύο δευτερόλεπτα (2”) χρόνου σκέψης.
Το σύστημα των αγώνων θα ορισθεί με βάση των αριθμό συμμετοχών και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι 3 πρώτοι της κατάταξης και οι 3 πρώτες από την κατηγορία γυναικών βραβεύονται με μετάλλιο, όπως και οι 3 πρώτοι κάτω των 18. Ο πρωταθλητής και η πρωταθλήτρια ΕΣΣΠΕΠ παίρνουν και κύπελλο.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διευθυντής Αγώνων: Βλάσσης Παναγιώτης.
Διαιτησία: Θα ορισθεί από την ΤΕΔ της ΕΣΣΠΕΠ.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Υποβάλλονται αμέσως μετά τη λήξη της υπόψη παρτίδας. Υπεύθυνη για την εκδίκαση της ένστασης είναι η Επιτροπή Ενστάσεων των αγώνων που θα ορίσει το ΔΣ της ΕΣΣΠΕΠ.
Το παράβολο ορίζεται στα 50 € και μπορεί να κατατεθεί στο διευθυντή ή στον επικεφαλής διαιτητή των αγώνων. Αν γίνει δεκτή η ένσταση τότε το ποσό επιστρέφεται.

ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.
Παρουσίαση των αγώνων : www.chesspirgos.gr